AANBEVELINGEN VAN MENSEN DIE ERVARING HEBBEN OPGEDAAN
MET SOUL REIKI

Hieronder kun je wat van de ervaringen en aanbevelingen lezen, van mensen die met Soul Reiki ervaring hebben. Mensen die bij mij een van de Soul Reiki Modules hebben gedaan.


Siteke over de Basismodule

Ik ben erg blij dat ik de cursus gevolgd heb; het heeft me heel veel gebracht en ik ben nog steeds bezig van alles te ontdekken over de vele energieën. Volgens mij weet je niet half hoe krachtig je bent met energie. Fijn dat je er zo bescheiden onder blijft en er zo makkelijk mee omgaat: ‘ik doe het op deze manier en dat werkt (voor mij), en zo leer ik het jullie zodat jullie daar altijd op terug kunnen vallen. Maar als iets anders beter voor jou werkt, dan mag je het gerust zo doen.’…. Wat een verademing zo’n benadering!

Ineke over de Basismodule

Door een insectenbeet in mijn been kwam ik bij René voor een behandeling. De rode plek kreeg, voor de helft, een vieze, dikke rand: een restje van de ziekte van Lyme van jaren geleden. Die beet was toen in hetzelfde been als nu. René heeft me behandeld. Ik kreeg ruikflesjes en crème mee. Dit beviel me zo goed, dat ik ondertussen de opleiding Soul Reiki Energietherapeut gevolgd heb. Ik kan mezelf (en anderen) nu helpen waar ik ook ben: thuis, in de tuin, als medepassagier in de auto, in de tent op vakantie… mijn liefje, mijn liefje wat wil ik nog meer. Het ‘stromen’ schenkt me rust, plezier en het helpt! Niet altijd direct, maar de aanhouder wint. Zo is die reactie van de insectenbeet nu helemaal weg!

Ben ik wat verkouden en wil ik mijn weerstand verhogen, roep ik ‘Bron van Licht’ op. Wil ik mijn aura schoonmaken, roep ik ‘Violette Straal’ op. Mijn insectenbeet heb ik behandeld met ‘Violette Straal Handen’, de Soul Reiki-vorm. Voel ik een irritatie, dan leg ik mijn hand op mijn maag met ‘Liefdes Handen’. Ben ik moe, roep ik ‘Bron van Licht’ en ‘Energetische Harmonie’ op. Wil ik bescherming tegen straling van mobiel, computer… roep ik ‘Energetische Harmonie’ op. Het telefoonnummer van mijn huisarts blijft in mijn mobiel staan. Ik ben zeer blij met deze mogelijkheid van Soul Reiki Energietherapie!

Contact

Aanmelden