Aanmelden Soul Reiki Modules kan op ieder moment

Aanmelden Soul Reiki Modules kan op ieder moment

Ben je overtuigd van de mogelijkheden van Soul Reiki, en wil je graag de Workshop of Basismodule doen? Aanmelden voor alle modules kan op ieder moment via onderstaand formulier. Daarmee sta je meteen op de lijst voor de betreffende Module. Welkom, fijn dat je mee wilt doen.

Vragen, opmerkingen of voorkeuren

Ook kun je meteen jouw vragen of opmerkingen kwijt. Desgewenst kun je daarnaast ook aangeven of je een voorkeur hebt voor Noord-, Midden- of Zuid-Nederland. En de dagen waarop je het beste kunt. (Normaal gesproken worden de modules op zaterdag gegeven, maar andere dagen zijn in principe ook mogelijk). Ik neem daarna z.s.m. contact met je op.  Zodra de data en plek waar de module wordt gegeven bekend zijn, laat ik je dat meteen weten. Je ontvangt daarbij tevens alle belangrijke informatie over het hoe en wat van de module.

De Brochures van Soul Reiki

Lijkt Soul Reiki je wel wat maar zou je eerst nog wat meer informatie willen? Daarvoor zijn de Soul Reiki Brochures gemaakt. Deze krijg je op aanvraag gratis toegestuurd. Ook dit kan via het onderstaande formulier. Of gebruik het korte formulier op de pagina Aanvragen Brochures.

Aanvragen Brochures

Home