HET HOGER ZELF, JOUW STEUN EN TOEVERLAAT BIJ SOUL REIKI

Samenwerking met je Hoger Zelf

Je Hoger Zelf, en de samenwerking daarmee, is heel belangrijk bij Soul Reiki. Door je Hoger Zelf kunnen er veel meer dingen die bij andere vormen van Reiki moeilijk of niet mogelijk zijn. Je Hoger Zelf is in feite wat Soul Reiki zo bijzonder maakt. Daardoor wordt het werken met Soul Reiki zo aangenaam en waardevol. En levert het daarnaast zulke mooie resultaten op. Maar wat is een Hoger Zelf eigenlijk, en heeft iedereen een HZ?

Twee belangrijke delen van onze ziel

Iedereen van ons heeft een ziel. Eigenlijk is iedereen een ziel. Een ziel die af en toe een lichamelijke ervaring heeft, zoals wij nu op Moeder Aarde. Onze ziel bestaat uit verschillende onderdelen. Twee belangrijke onderdelen daarvan zijn het Hoger Zelf en de Ik Ben Aanwezigheid, die ook God Zelf wordt genoemd. Maar je Hoger Zelf staat het dichtst bij je, en is het gemakkelijkst te begrijpen. Iedereen heeft dus een HZ, en die is er speciaal voor jou. Zodat je dit leven op de best mogelijke manier kunt leven. En waardoor je je altijd gesteund voelt. Meer weten hierover? Lees dan ook de beschrijving van de afstemming Hoger Zelf.

Je Hoger Zelf, jouw waardevolle helper bij Soul Reiki

Het belang van je Hoger Zelf voor Soul Reiki

Bij Soul Reiki zorgt jouw Hoger Zelf ervoor dat de energie gaat stromen. Dat deze in de juiste sterkte naar de juiste plek stroomt. Eigenlijk gaat alles wat je bij Soul Reiki leert in samenwerking met je HZ. Dat klinkt misschien moeilijk, maar dat valt erg mee. Daarvoor is het Hoger Zelf Pakket dat bij de Basis Module hoort. Zodat je je op een eenvoudige maar goede manier kunt verbinden met je ziel. De rest is dan alleen maar een kwestie van ervaring opdoen en proberen een zuiver kanaal te zijn. Een vriendschappelijke houding naar je HZ toe is daarvoor een prima uitgangspunt. En dat leer je tijdens de Basis Module en wordt verder uitgebouwd als je de overige Modules gaat doen.

Home