DE MODULES VAN SOUL REIKI: BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden van Soul Reiki

De Soul Reiki Modules laten zien dat Soul Reiki uitgebreide mogelijkheden heeft om energieën in te zetten. Energieën die een heel specifiek een bepaald doel dienen. Want sommige mensen willen graag werken met spirituele energieën, terwijl anderen specifiek op zoek zijn naar energieën voor de gezondheid. En er zijn ook mensen die graag willen werken met een combinatie daarvan. En daarvoor zijn de verschillende modules waaruit je bij Soul Reiki kunt kiezen.

Uitleg over de Soul Reiki Modules

Hieronder staat uitgelegd wat de modules inhouden en wat je ermee kunt. Voor een kort overzicht met het aantal afstemmingen, het aantal Soul Reiki Tools, het aantal (cursus)dagen en de prijzen, zie de Moduletabel.

Voor de duidelijkheid: de afstemmingen die worden genoemd gaan altijd in 2 keer: eerst ontvang je de gewone afstemming zoals op mijn website Afstemmingen.com te zien is. Vervolgens ontvang je de reikivorm welke een naam heeft die eindigt met Handen. Zoals Bron van Liefde en Liefdes Handen. Wel goed om te weten: niet alle hier genoemde afstemmingen worden aangeboden op Afstemmingen.com. Sommige afstemmingen zijn namelijk primair bedoeld voor Soul Reiki. Ook belangrijk: bij de Basis Module ontvang je ook het Hoger Zelf Pakket, nodig om Soul Reiki te kunnen geven. Voor de vervolgmodules moet je dus de Basis Module al hebben gedaan.

Met de Modules van Soul Reiki op een bijzondere manier leren werken met energieën

 


Basis Module

De Basis Module is de standaard Soul Reiki module met 8 Soul Reiki Tools. Hiermee begin je normaal gesproken met Soul Reiki als je het goed wilt aanpakken. Deze module is heerlijk om jezelf te kunnen behandelen. Maar ook geschikt om een volwaardig energietherapeut te worden. Het is samengesteld uit een ruime mix van helende energieën die voor lichaam, ziel en geest kunnen worden ingezet. Als therapeut heb je hiermee eigenlijk altijd wel een geschikte energie ter beschikking. Voor iedereen die grondig aan zichzelf wil werken. En die evt. daarnaast als therapeut of als privépersoon mensen met Soul Reiki ten dienste wil staan.

Basis Module Soul Reiki Tools: Liefdes Handen, Helende Handen, Harmonie Handen, Licht Handen, Violette Straal Handen, Loslaten en Toelaten Handen, Energetische Harmonie Handen, Emotionele Harmonie Handen


Lichaamssystemen Module

De Lichaamssystemen Module is een vervolgmodule met 12 Soul Reiki Tools. Alle lichaamssystemen die in het lichaam werkzaam zijn behoren tot deze module. Zoals de bloedsomloop, zenuwstelsel en spijsvertering. En heb je dus ook als Soul Reiki Tool ter beschikking. Deze module is vooral bedoeld als lichamelijke healing, en kan daarnaast heel goed preventief gebruikt worden. Maar ook als een probleem al bestaat, of als extra ondersteuning naast andere geneeswijzen. Heel fijn voor je eigen gezondheid, en bijzonder geschikt voor mensen met chronische ziektes of bepaalde fysieke gevoeligheden. Ook weer geschikt voor mensen die therapeut willen worden. Of als je als therapeut graag extra Healing Tools ter beschikking wilt hebben.

Lichaamssystemen Module Soul Reiki Tools: Bewegingsstelsel Healing Handen, Bloedsomloop Healing Handen, Hormoonstelsel Healing Handen, Huid Healing Handen, Immuunsysteem Healing Handen, Luchtwegen Healing Handen, Vrl. Seksualiteit Healing Handen, Mann. Seksualiteit Healing Handen, Spijsvertering Healing Handen, Stofwisseling Healing Handen, Waterhuishouding Healing Handen, Zenuwstelsel Healing Handen


Universele Stralen Module

De Universele Stralen Module is ook een vervolgmodule en bevat de 11 belangrijkste Universele of Kosmische Stralen. Ook Goddelijke Stralen genoemd. Dat zijn energieën met een heel diepe werking die in het hele universum aanwezig zijn. Zoals de Violette Straal van Lichtmeester Saint Germain. Ze zijn te vergelijken met de kleuren zoals we die kennen, maar met een veel diepere en bredere werking. En omdat iedereen wel iets heeft met kleuren in het algemeen of een bepaalde kleur in het bijzonder, staan heel veel mensen juist hiervoor open. Bijzonder geschikt ook voor de behandeling van kinderen.

De Universele Stralen hebben een diepe spirituele werking. Maar ze kunnen even zo goed voor fysieke, emotionele of mentale problemen worden ingezet. Voor therapeuten is het heel fijn dat ze op symptoom gebruikt kunnen worden. Waardoor je veel sneller en gemakkelijker de juiste straal of stralen kunt vinden. Bovendien is het heerlijk om met deze Goddelijke Stralen te mogen werken.

Universele Stralen Module Soul Reiki Tools: Rode Straal Handen, Oranje Straal Handen, Gele Straal Handen, Groene Straal Handen, Blauwe Straal Handen, Indigo Straal Handen, Violette Straal Handen, Zilveren Straal Handen, Gouden Straal Handen, Roze Straal Handen, Witte Straal Handen

Moduletabel

Home