Modules

DE MODULES EN WORKSHOP VAN SOUL REIKI: BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden van Soul Reiki

De Soul Reiki Modules en Workshop laten zien dat Soul Reiki uitgebreide mogelijkheden heeft om energieën in te zetten. Energieën die een heel specifiek doel dienen. Sommige mensen willen graag werken met spirituele energieën, anderen zijn specifiek op zoek naar energieën voor de gezondheid. En er zijn ook mensen die graag willen werken met een combinatie daarvan. En daarvoor zijn de Workshop en de verschillende Modules waaruit je bij Soul Reiki kunt kiezen.

Uitleg over de Soul Reiki Workshop en Modules

Hieronder staat uitgelegd wat de workshop en de modules inhouden en wat je er mee kunt. Voor een kort overzicht met het aantal afstemmingen, het aantal Soul Reiki Tools, het aantal (les)dagen en de prijzen, zie de Moduletabel. Voor de duidelijkheid: afstemmingen die worden genoemd gaan altijd in 2 keer. Eerst ontvang je de gewone afstemming zoals op mijn website Afstemmingen.com. Vervolgens de reikivorm welke een naam heeft die eindigt met Handen. Zoals Bron van Liefde en Liefdes Handen. Maar lang niet alle afstemmingen staan ook op mijn andere website. Bij de Workshop en Basismodule ontvang je ook het Hoger Zelf Pakket, nodig om Soul Reiki te kunnen geven. Dat geldt niet voor de vervolgmodules. Hiervoor moet je dus een van deze twee modules al hebben gedaan.


De Workshop en de verschillende modules van Soul Reiki

Workshop
De Workshop is de eenvoudigste manier om Soul Reiki te leren kennen en beoefenen. En voor iedereen geschikt. Deze is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de workshop van een andere reikivorm zoals Usui Reiki. De Soul Reiki Workshop is daarbij ook heel geschikt voor mensen die wat meer willen doen voor hun eigen gezondheid en welzijn. En voor wie ook graag op spiritueel gebied iets waardevols voor zichzelf wil doen. Daardoor krijg je de mogelijkheid om jezelf en desgewenst ook geliefden en kennissen Soul Reiki te geven.

Workshop Soul Reiki Tools: Liefdes Handen, Helende Handen


Basismodule Light: Speciaal bedoeld voor wie de Workshop heeft gedaan en graag verder wil met Soul Reiki. Omdat een aantal zaken dan niet dubbel hoeft te worden gedaan zou je de Basismodule doen. Zoals het Hoger Zelf Pakket en de 2 Soul Reiki Tools die je al tijdens de Workshop hebt ontvangen. Weet je al heel zeker dan je de Basismodule wilt gaan doen, dan kun je het beste meteen voor de Basismodule gaan. (De Basismodule Light is niet mogelijk voor wie de Workshop niet heeft gedaan.)

Basismodule Light Soul Reiki ToolsHarmonie Handen, Licht Handen, Violette Straal Handen, Loslaten & Toelaten Handen, Energetische Harmonie Handen, Emotionele Harmonie Handen


Basismodule
De Basismodule is de standaard Soul Reiki module met 8 Soul Reiki Tools. Hiermee begin je normaal gesproken met Soul Reiki als je het groter wilt aanpakken. Deze module is geschikt om een volwaardig energietherapeut te worden. Het is samengesteld uit een ruime mix van helende energieën die voor lichaam, ziel en geest kunnen worden ingezet. Als therapeut heb je hiermee bijna altijd een geschikte energie ter beschikking. Voor iedereen die grondig aan zichzelf wil werken. En die eventueel daarnaast als therapeut of als privépersoon mensen met Soul Reiki ten dienste wil staan.

Basismodule Soul Reiki Tools: Liefdes Handen, Helende Handen, Harmonie Handen, Licht Handen, Violette Straal Handen, Loslaten & Toelaten Handen, Energetische Harmonie Handen, Emotionele Harmonie Handen


Lichaamssystemen Module
De Lichaamssystemen Module is een vervolgmodule met 12 Soul Reiki Tools. Alle lichaamssystemen die in het lichaam werkzaam zijn (bloedsomloop, zenuwstelsel, spijsvertering…) komen aan bod, en heb je dus ook als Soul Reiki Tool ter beschikking. Deze module is vooral bedoeld als lichamelijke healing, en kan preventief gebruikt worden. Maar ook als een probleem al bestaat, of als extra ondersteuning naast andere geneeswijzen. Heel fijn voor je eigen gezondheid, en bijzonder geschikt voor mensen met chronische ziektes of bepaalde fysieke gevoeligheden. En voor therapeuten of mensen die therapeut willen worden. Of wanneer je als therapeut graag extra Healing Tools ter beschikking willen hebben.

Lichaamssystemen Module Soul Reiki Tools: Bewegingsstelsel Healing Handen, Bloedsomloop Healing Handen, Hormoonstelsel Healing Handen, Huid Healing Handen, Immuunsysteem Healing Handen, Luchtwegen Healing Handen, Vrl. Seksualiteit Healing Handen, Mann. Seksualiteit Healing Handen, Spijsvertering Healing Handen, Stofwisseling Healing Handen, Waterhuishouding Healing Handen, Zenuwstelsel Healing Handen


Universele Stralen Module
De Universele Stralen Module is ook een vervolgmodule en bevat de 11 belangrijkste Universele of Goddelijke Stralen. Dat zijn energieën met een heel diepe werking die in het hele universum aanwezig zijn. Zoals de Violette Straal van Lichtmeester Saint Germain. Ze zijn te vergelijken met de kleuren zoals we die kennen, maar ze werken veel dieper en breder. En omdat iedereen wel iets heeft met kleuren, staan heel veel mensen er voor open. Voor iedereen geschikt, en heel fijn bij de behandeling van kinderen. De Universele Stralen hebben een diepe spirituele werking, maar kunnen even zo goed voor fysieke problemen worden ingezet. Voor therapeuten is het heel waardevol dat ze op symptoom gebruikt kunnen worden. (Je ontvangt bij deze module een uitgebreide symptomenlijst die behandeling veel eenvoudiger maakt.) Deze module is heel fijn om mee te kunnen en mogen werken.

Universele Stralen Module Soul Reiki Tools: Rode Straal Handen, Oranje Straal Handen, Gele Straal Handen, Groene Straal Handen, Blauwe Straal Handen, Indigo Straal Handen, Violette Straal Handen, Zilveren Straal Handen, Gouden Straal Handen, Roze Straal Handen, Witte Straal Handen

Moduletabel

Home