DE MODULETABEL, VOOR EEN OVERZICHT VAN DE SOUL REIKI MODULES

Voor alle gegevens van de Soul Reiki Modules: de Moduletabel

Op deze pagina zie je de Moduletabel met alle gegevens die van belang zijn. Zo zie je welke modules Soul Reiki te bieden heeft. Daarnaast vind je andere belangrijke gegevens, zoals het aantal afstemmingen dat je hierbij ontvangt. En natuurlijk ook het aantal Soul Reiki Tools. Verder het aantal cursusdagen of videosessies die per Module nodig zijn. En natuurlijk de prijs.

Nog een opmerking over de Modules die in de Moduletabel staan vermeld. Je begint altijd met de Basis Module. De twee andere modules zijn vervolgmodules. Dit komt omdat Soul Reiki alleen mogelijk is als je het Hoger Zelf Pakket hebt gedaan. En deze maakt alleen deel uit van de Basis Module.  

Soul Reiki Op Locatie Cursus (Uit)

Belangrijk om te weten is verder dat de cursus in twee vormen wordt gegeven: Online of Op Locatie. De Op Locatie Cursus werkt het beste voor mensen die de fysieke aanwezigheid prettiger vinden. En het mogelijk gemakkelijker vinden om op die manier deze waardevolle vorm van Reiki te leren. Voor een cursus op locatie geldt bovendien dat er genoeg deelnemers moeten zijn om deze door te laten gaan. Daarbij komt dat het soms moeilijk is om een geschikte en betaalbare ruimte te vinden voor de gewenste data. Een ruimte die bovendien niet te ver weg is voor de deelnemers. Dit alles maakt dat de prijs hiervan hoger ligt.

Heb je in je vrienden- en kennissenkring mensen die ook in Soul Reiki geïnteresseerd zijn, dan is het natuurlijk gemakkelijker om een groep bij elkaar te krijgen en hopelijk snel van start te kunnen gaan.

Let op: De Op Locatie Cursus wordt alleen in Nederland gegeven.  

Soul Reiki Online Cursus (Thuis)

Voor de Soul Reiki Online Cursus geldt dat deze goedkoper is, en ook gemakkelijker en sneller te regelen. Zodra er een groep bij elkaar is kan ik data vaststellen. Dat zijn de data van de online sessies. En daarnaast de data waarop je de afstemmingen ontvangt. Deze worden als groepsafstemming aan alle deelnemers tegelijk gegeven. Online werkt natuurlijk iets minder persoonlijk door de afstand. Maar het heeft ook zo zijn voordelen, zoals de gunstiger prijs en het niet hoeven te reizen. Bovendien is Soul Reiki niet moeilijk om te leren. Ook niet op afstand.

Bij Soul Reiki (zie de Moduletabel voor de Universele Stralen Module) kun je ook leren werken met de Universele Stralen, zoals de Violette Straal en de Gouden Straal

Moduletabel en Aanmelden

Hieronder staat de Moduletabel met alle gegevens. Nog even voor de duidelijkheid: de Op Locatie Cursus (Uit) wordt in dagen gegeven (de Basis Module in 4 dagen). De Online Cursus (Thuis) kan evt. in overleg ook in kortere sessies gegeven worden. Omdat daarvoor de reistijd en verhuur van ruimtes niet van belang is.

Ben je enthousiast over Soul Reiki, weet je al dat je ook mee gaat doen? Leuk! Ga dan meteen naar de pagina Aanmelden. Daar kun je ook aangeven dat je een Brochure wilt ontvangen. De Brochure kun je natuurlijk ook aanvragen als je interesse hebt, maar je nu nog niet wilt aanmelden. Heb je nog vragen, neem dan even Contact met me op.


MODULE
DAGEN / SESSIES
AFSTEMMINGEN
SOUL REIKI TOOLS
PRIJS UIT*
PRIJS THUIS**
Basis Module
4 20 8 400 Euro 350 Euro
Lichaams
Systemen
Module
3 24 12 370 Euro 320 Euro
Universele
Stralen
Module
3 22 11 350 Euro 300 Euro

* Uit = Op Locatie

** Thuis = Online, per videoverbinding

Modules

Aanmelden