Moduletabel

DE MODULETABEL MET DE PRIJZEN

Overzicht van de modules van Soul Reiki en hun prijs

In de tabel hieronder zie je een overzicht van de verschillende modules die je bij Soul Reiki kunt doen. Ook de gegevens van de workshop zijn hierin opgenomen. Per module staat aangegeven hoeveel dagen daarbij horen, hoeveel afstemmingen je daarvoor ontvangt, en wat de prijs (in Euro) van een module is. De afstemmingen die je ontvangt kun je natuurlijk ook op de gewone manier gebruiken, door deze te activeren (oproepen). Deze zijn dus ook heel waardevol om gewoon iets fijns en goeds voor jezelf te doen door deze regelmatig door je aura te laten stromen.

Afstemmingen en Reiki Afstemmingen

Naast de ‘gewone’ afstemming is er dan steeds ook een Soul Reiki afstemming nodig, zodat je de energie van die afstemming ook uit je handen kunt laten komen. En over afstand of Hands On aan anderen kunt geven. Net als alle andere toepassingen die bij Soul Reiki mogelijk zijn. Een voorbeeld van een gewone afstemming en een Soul Reiki afstemming is Bron van Liefde en de Soul Reiki afstemming Liefdes Handen.

Het Hoger Zelf Pakket als basis van Soul Reiki

Bij de Workshop en Basismodule horen ook het Hoger Zelf Pakket. Deze bestaat uit 5 afstemmingen en zorgt ervoor dat je in overzichtelijke stapjes verbonden wordt met je Hoger Zelf. Dat is nodig om Soul Reiki aan jezelf of anderen te kunnen geven. Vandaar dat het aantal afstemmingen hier meer is dan 2x het aantal Soul Reiki Tools. Een uitgebreide beschrijving van de verschillende mogelijkheden kun je nalezen op de pagina Modules. Het is ook mogelijk na de workshop de Basismodule te doen. Om geen dingen dubbel te hoeven doen is er een verkorte module, Basismodule Light, ontwikkeld. De Basismodule Light is daarom alleen mogelijk voor wie de Workshop al heeft gedaan. Heb je er nog vragen over, neem dan even Contact met me op.


MODULEDAGENAFSTEMMINGENSOUL REIKI TOOLSPRIJS
Workshop282200
Basismodule Light*
3126270
Basismodule4208400
Lichaamssystemen Module**32412370
Universele Stralen Module**32211350

* Alleen bedoeld voor wie de Workshop al gedaan heeft en bij de Basismodule dan geen dingen dubbel meer hoeft te doen.
** Voorvereist is de Basismodule, of de Workshop en Basismodule Light.

Aanmelding Workshop

Aanmelding Modules

Modules

Contact

Home