Opleiding

DE SOUL REIKI OPLEIDING, JEZELF BEKWAMEN IN ENERGIETHERAPIE

Voor mensen die meer willen met energie

De Soul Reiki Opleiding is er voor mensen die wat meer willen dan de Soul Reiki Workshop. Meer Soul Reiki Tools. Meer theoretische onderbouwing. Voor mensen die voor hun eigen gezondheid en welzijn graag wat meer willen doen. Voor mensen die graag met energiewerk bezig zijn en een hele mooie en gemakkelijk toepasbare vorm van energietherapie willen leren. Of die zich na de Workshop verder willen ontwikkelen, en als Energietherapeut een eigen praktijk willen beginnen. Maar ook voor therapeuten die op zoek zijn naar extra instrumenten. Die een heel nieuwe therapeutische aanpak zoeken, die geen jaren studie kost met de daarbij behorende kosten. Een opleiding die bovendien meerdere mogelijkheden biedt, zoals de verschillende modules laten zien.

Soul Reiki: werken met passende energieën

Energie is de basis van Al Wat Is, van alles wat zichtbaar of onzichtbaar bestaat. In de hoedanigheid van een mens, dier, plant of mineraal. In de hoedanigheid van wat je denkt, zegt of doet, de keuzes die je maakt en de intenties die je hebt. Of van de energie die er op enige andere manier stroomt in en tussen levensvormen. Daarom is de mogelijkheid om te beschikken en te kunnen werken met verschillende energieën zo waardevol. En dat is precies wat met Soul Reiki mogelijk is: werken met die energieën die passen op de verstoring van de energie, waardoor een klacht of probleem ontstaat. Of een energie die een bepaalde spirituele ontwikkeling kan doen versnellen. Want één enkele energie zoals bij Usui Reiki die een beetje helpt bij iedere klacht is mooi. Maar een Soul Reiki Energie die precies afgestemd is op de specifieke klacht waarmee iemand komt, is zo veel fijner om mee te kunnen werken.

De zeer waardevolle samenwerking met je Hoger Zelf

De basis van Soul Reiki en de Soul Reiki Opleiding ligt in de zeer waardevolle samenwerking met je Hoger Zelf. Deze channelt de gewenste energie (haalt deze uit de hogere dimensies). En brengt die in de juiste vorm en naar precies de juiste plek, waar deze de healing optimaal kan doen plaatsvinden. De verbinding met je Hoger Zelf die tijdens de opleiding tot stand word gebracht, is niet alleen in spiritueel opzicht belangrijk. Als energietherapeut is het ook een heel waardevol en belangrijk iets. Je Hoger Zelf is de bron van al die bijzondere mogelijkheden die er dan ontstaan. En waarmee healing zo veel gemakkelijker verloopt.

Spiritual-Energy

Oefenen met de verschillende energietools

Daarna krijg je een prachtige mix van energietools aangereikt. Bij ieder van deze Soul Reiki Tools krijg je uitleg hoe de energie werkt en hoe je deze kunt toepassen. En gaan we er tijdens de opleiding mee oefenen. Vooral op jezelf, maar ook op medeleerlingen. Daardoor leer je hoe een energie voelt, hoe deze naar een specifieke plek te sturen is. Hoe iemand er op reageert, en wat de effecten ervan kunnen zijn. Dit maakt dat je heel veel ervaring gaat opdoen met deze helende energieën. Ervaring die je straks voor jezelf, voor vrienden en kennissen, en als Soul Reiki Energietherapeut heel goed kunt gebruiken.

Liefde voor het werken met energieën

Ben je enthousiast over het zelf uit je handen kunnen laten stromen van verschillende waardevolle energieën? Wil je graag zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen gezondheid en welbevinden? En zou je het fijn vinden om mee te bouwen aan een Nieuwe Aarde, waar mensen liefdevol en respectvol met elkaar omgaan? Dan is de Soul Reiki Opleiding een prachtige mogelijkheid om mee aan de slag te gaan. Voor alleen jezelf en je geliefden, maar ook als therapeut met een eigen praktijk. Of als je al therapeut bent en graag extra healing tools wilt hebben. Heb je de Workshop niet gedaan, dan begin je altijd met de Basismodule. Heb je de Workshop al wel gedaan, dan kun je de Basismodule Light kiezen. Daarna kun je desgewenst nog aanvullende modules doen. Meedoen? Iedereen met liefde voor healing, spiritualiteit en energiewerk is welkom. Je kunt je ook nu al aanmelden:


Workshop

Modules

Home