De Soul Reiki Cursus, leren werken met helende energieën

Voor wie meer wil doen met energie: de Soul Reiki Cursus

De Soul Reiki Cursus is er voor iedereen die graag wil leren met energieën te werken. Of die misschien al geproefd heeft van een andere vorm van Reiki of energiewerk, maar graag meer wil doen met energie. Wie begrijpt hoe belangrijk energie is, begrijpt ook dat het waardevol is om daar zelf invloed op te kunnen uitoefenen. En dat kun je met de Soul Reiki Cursus leren. Soul Reiki is een hele mooie en gemakkelijk toepasbare vorm van energietherapie, waarmee je tijdens de Basis Module (er zijn ook vervolgmodules) kennis kunt maken. En die je in een korte tijd de beschikking geeft over diverse mooie spirituele en helende energieën om jezelf en anderen weer in harmonie en balans te brengen. Voor je eigen plezier en welzijn, of desgewenst als Soul Reiki Energietherapeut.

Soul Reiki: werken met passende energieën

Energie is de basis van Al Wat Is, van alles wat zichtbaar of onzichtbaar bestaat. In de hoedanigheid van een mens, dier, plant of mineraal. In de hoedanigheid van wat je denkt, zegt of doet, de keuzes die je maakt en de intenties die je hebt. Of van de energie die er op enige andere manier stroomt in en tussen levensvormen. Daarom is de mogelijkheid om te beschikken en te kunnen werken met verschillende energieën zo waardevol.

En dat is precies wat met Soul Reiki mogelijk is: werken met die energieën die passen op de verstoring van de energie waardoor een klacht of probleem ontstaat. Of een energie die een bepaalde spirituele ontwikkeling kan doen versnellen. Want één enkele energie zoals bij Usui Reiki die een beetje helpt bij iedere klacht is mooi. Maar werken met een Soul Reiki Energie die precies afgestemd is op de specifieke klacht waarmee iemand komt, is zo veel fijner.

De zeer waardevolle samenwerking met je Hoger Zelf

De basis van Soul Reiki, en wat je leert tijdens de Soul Reiki Cursus, ligt in de zeer waardevolle samenwerking met je Hoger Zelf. Deze channelt de gewenste energie (haalt deze uit de hogere dimensies). En brengt die in de juiste vorm en naar precies de juiste plek, waar deze de healing optimaal kan doen plaatsvinden. De verbinding met je Hoger Zelf die tijdens de Cursus tot stand word gebracht, is niet alleen in spiritueel opzicht belangrijk. Als energiewerker of als energietherapeut is het ook heel waardevol en belangrijk. Je Hoger Zelf is de bron van al die bijzondere mogelijkheden die er dan ontstaan. En waarmee healing zo veel gemakkelijker verloopt.

Namaste

Met de Soul Reiki Cursus oefenen met verschillende energietools

Tijdens de Soul Reiki Cursus krijg je een prachtige mix van energietools aangereikt. Bij ieder van deze Soul Reiki Tools krijg je uitleg hoe de energie werkt en hoe en waarvoor je deze kunt toepassen. En gaan we er tijdens de cursus mee oefenen. Vooral op jezelf, maar ook op medecursisten. Daardoor leer je hoe een energie voelt, hoe deze naar een specifieke plek te sturen is. Hoe iemand er op reageert, en wat de effecten ervan kunnen zijn. Dit maakt dat je veel ervaring gaat opdoen met deze helende energieën. Ervaring die je straks voor jezelf, voor vrienden en kennissen, en evt. als Soul Reiki Energietherapeut heel goed kunt gebruiken.

Liefde voor het werken met energieën

Ben je enthousiast over het zelf uit je handen kunnen laten stromen van verschillende waardevolle energieën? Wil je graag zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen gezondheid en welbevinden? En zou je het fijn vinden om mee te bouwen aan een Nieuwe Aarde, waar mensen liefdevol en respectvol met elkaar omgaan? Dan is de Soul Reiki Cursus een prachtige mogelijkheid om mee aan de slag te gaan. Voor alleen jezelf en je geliefden, of evt. om een energietherapeut te worden met een eigen praktijk. Maar ook als je al therapeut bent geeft Soul Reiki je extra healing tools. Bij de Soul Reiki Cursus begin je altijd met de Basis Module. Daarna kun je desgewenst nog aanvullende modules doen. Meedoen? Iedereen met liefde voor healing, spiritualiteit en energiewerk is welkom. Aanmelden kan hieronder (formulier), voor prijzen zie de Moduletabel.

Basis Module Op Locatie

Basis Module Online

Modules

Moduletabel