Workshop

DE SOUL REIKI WORKSHOP: WERKEN MET EEN FIJNE NIEUWE REIKIVORM

Iets nieuws in spiritualiteit en healing: de Soul Reiki Workshop

De Soul Reiki Workshop is er voor alle mensen die graag Soul Reiki willen leren kennen. Die op een eenvoudige en prettige manier op het gebied van spiritualiteit, energiewerk en healing wat nieuws willen doen. En graag deze nieuwe vorm van Reiki in hun handen willen hebben. De Soul Reiki Workshop is vooral bedoeld voor mensen die minder geïnteresseerd zijn in het professioneel bezig gaan met energieën. En in het beginnen van een Healing Praktijk. Of die dat nu nog niet willen, maar misschien wel de mogelijkheid willen hebben later alsnog de Opleiding te gaan doen. Waarbij de Workshop dan een goede basis is om op voort te borduren.

Soul Reiki: gemakkelijk en geschikt voor iedereen

De Soul Reiki Workshop is een toegankelijke en goedkope manier om Soul Reiki te leren kennen, en daarmee aan de slag te gaan. Soul Reiki is niet moeilijk te leren, en heel fijn om te doen. Jezelf Soul Reiki geven is eigenlijk een meditatie en healing ineen. Deze workshop staat open voor alle mensen die graag met spiritualiteit en healing bezig zijn. De leeftijd is daarbij van weinig belang. Soul Reiki is ook heel geschikt voor kinderen.

Soul Reiki Workshop: werken met Helende Handen

De onderdelen van de Soul Reiki Workshop

  • 2 dagen (1 hele dag en 2 dagdelen)
  • 6 basisafstemmingen
  • 2 Soul Reiki Tools
  • Verbinding met je Hoger Zelf
  • Leren samenwerken met je Hoger Zelf
De samenstelling van de Soul Reiki Workshop

De Soul Reiki Workshop wordt tijdens 2 dagen (4 dagdelen) gegeven. Dagdeel 1 is de introductie van Soul Reiki. Je leert dan hoe Soul Reiki in elkaar zit: welke afstemmingen je zult ontvangen. Wat een Hoger Zelf is en hoe je daarmee kunt samenwerken. Waarom het voor iedereen belangrijk is een goede band te ontwikkelen met je Hoger Zelf. En hoe je daar bij Soul Reiki mee geholpen wordt. Na Dagdeel 1 ontvang je thuis de afstemmingen van het Hoger Zelf Pakket, de basis van Soul Reiki. Daarna volgen er nog 3 afstemmingen: Liefdes Handen, Bron van Healing en Helende Handen. In totaal 8 afstemmingen.

Samenwerken met je Hoger Zelf, werken met Soul Reiki

Daardoor heb je drie belangrijke dingen: een band met je Hoger Zelf. De afstemmingen van het Hoger Zelf Pakket die je steeds opnieuw kunt activeren. En het kunnen werken met Soul Reiki. Tijdens de volgende hele dag (2 dagdelen) wordt bij ieder individueel de verbinding met je Hoger Zelf tot stand gebracht. Daardoor kun je Soul Reiki aan jezelf geven, en aan anderen. Dan leer je veel meer over Soul Reiki, de mogelijkheden, de toepassing ervan. Dagdeel 4 gaat over het uitwisselen van ervaringen, samen oefenen met de Soul Reiki Tools en uitleg over verdere mogelijkheden. Hieronder kun je je meteen aanmelden voor de Soul Reiki Workshop.


Opleiding

Home